El proper 2 de desembre se celebrarà la xerrada ‘És viable produir i viure del vi a la Conca de Barberà’, un acte organitzat per La Conca 5.1 conjuntament amb Concactiva, la Cambra de Reus i la DO Conca de Barberà i que se celebrarà a les instal·lacions de Concactiva.
ÀUDIO: El coordinador de la Conca 5.1, Leandre Romeu, explica com neix la proposta
L’acte anirà moderat pel coordinador de La Conca 5.1, Leandre Romeu i comptarà amb experts en la temàtica i productors de la Conca de Barberà. Els ponents seran el propietari del celler Caves Carles Andreu, Carles Andreu; el president de la DO Conca de Barberà, Ricard Sebastià; la responsable del celler Succés Vinícola, Mariona Vendrell; la responsable del celler Vilalta Pere, Iris Sànchez i el membre de Mas de la Sabatera, Eduard Pallarès.
Aquest és un acte pensat pel món vitivinícola i de la restauració però obert a tothom. Tot i això es demana confirmació d’assistència a través del correu inscripcions@cambradereus.org.