El cap de setmana 1 i 2 de juny es va celebrar a tot el territori una nova edició de Benvingut a Pagés. A la Conca de Barberà hi han participat 40 persones en la visita complementària al Museu Fassina Balanyà de l’Espluga de Francolí i 74 persones en les visites que s’organitzaven a les 3 explotacions agroalimentàries i als 3 elaboradors: Cava Portell de Sarral, celler Josep Foraster de Montblanc, Carlania Celler i Niu Celler de Barberà de la Conca i finalment, Ca la Cova i Tocineria Cal Silo de Vimbodí i Poblet.

Per segon any consecutiu i després de l’èxit de l’any passat, en aquesta edició han participat elaboradors i petits artesans que tot i que no disposen d’una explotació agrària pròpia, contribueixen a enaltir el conjunt d’empreses agroalimentàries, comprant la matèria primera per elaborar els seus productes a explotacions locals.

La valoració general del sector ha estat molt positiva. Després de 9 anys participant en aquest esdeveniment, és el primer any que s’han obtingut tants bons resultats. Per una banda, el mes de juny ha afavorit la visita als cellers i, per altra banda, la promoció ha inclòs tots els sectors: la feina al camp, la pastura, la granja o l’obrador i s’ha dirigit a un públic objectiu més enllà del familiar.