La Fira de la Cervesa celebra aquest any la seva 7a edició amb un canvi d’ubicació. La bona acollida dels últims anys ha fet que els artesans es traslladin enguany al pàrquing del pavelló del casal. En cas de pluja els elaboradors es traslladaran a l’interior del pavelló. 

ÀUDIO: La regidora de Cultura de l’Espluga de Francolí, Sara Pere, detalla el canvi d’ubicació

ÀUDIO: El propietari de Glòria Xarcuters, Josep Maria Boqué, assegura que la fira s’ha ampliat els últims anys

La Fira se celebrarà al pàrquing del pavelló del Casal amb possibilitat de traslladar-la a dins en cas de pluja (Imatge: Laia Molné)

La festa se celebrarà el 23 de setembre i comptarà amb 6 elaboradors de cervesa del territori i 4 productors locals. Concretament les Cerveses Boixets, Cerveses de Ponent, Cerveses Matoll, Cervesa Ona, Cervesa La Renaixença i Cervesa Les Clandestines i els elaboradors locals Glòria Xarcuters, Forn de Pa de Cal Tullet, la Carnisseria Mariquinyo i Barbacoa+ del Gas Garage. El got tindrà un preu de 2 euros i el recinte estarà obert de 12 a 3 del migdia i de 6 de la tarda a 1 de la matinada.

ÀUDIO: L’elaborador de les cerveses La Renaixença, Gerard Pons, explica que la Fira de la Cervesa els dona visibilitat

ÀUDIO: L’elaborador de les cerveses Ponent, David Romero, creu que les fires són essencials pels elaboradors locals

L’esdeveniment marida un cop més les propostes gastronòmiques amb la música en directe. Durant el dissabte, de la 1 a les 3 del migdia i de les 7 a 2/4 de 9 de la tarda s’ha programat l’actuació dels discjòqueis locals, Club 8, que formen part de la programació anual de l’Espluga FM Ràdio. La nit de dissabte hi haurà el concert de Julivert a partir de 2/4 de 10 i tancarà la nit la DJ Perla Negra.