Durant els últims anys l’Orquestra Simfònica Treu-li La Pols (TLP) el teu Instrument ha recuperat a poc a poc l’activitat, perduda durant la pandèmia. El grup ja va oferir un concert l’estiu passat. Ara, un any més tard és el torn del Cor TLP que pujarà a l’escenari per oferir un viatge al món dels musicals amb l’obra ‘Un musical pel cor’. Ho faran acompanyats del pianista Sergi Esparza i el percussionista Siscu Aguilera.

ÀUDIO: La directora del Cor TLP, Anna Guasch, destaca el retorn als escenaris

El Casalet acollirà el proper 11 de juny a les 12 del migdia l’espectacle organitzat pel Cor TLP. En total una vintena de cantaires amateurs pujaran a l’escenari per interpretar les cançons més reconegudes d’alguns musicals de fama nacional i internacional. L’acte comptarà amb un format de taquilla inversa pels espectadors.

D’aquesta manera el conjunt celebrarà el seu retorn després de la pandèmia. De cara a un futur no descarten poder fer un concert conjunt amb l’Orquestra TLP així com fer voltar l’espectacle que presentaran aquest diumenge a altres municipis de la comarca.