La Conca 5.1 organitza per vuitè any consecutiu La Nit 5.1 al Castell templer de Barberà de la Conca. L’entitat després de la presentació oficial que va fer a inicis de maig ara ha presentat ja les activitats per dies i ha posat a la venda tots els tipus d’entrades possibles per aquesta edició. El cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 musicals i 8 monologuistes.

El divendres 21 de juliol hi haurà els concerts de Joan Miquel Oliver, Al·lèrgiques al Pol·len, Jazzwoman, Moli i Dj Titi. I els monòlegs de Mockudrames, Yael Brusca, Març Llinàs i Júlia Vila. El dissabte 22 de juliol serà el torn dels concerts de Pol Batlle amb Rita Payés, Pupil·les, Júlia Colom, Angeladorrrm i Dijei Luna. I els monòlegs de Tomàs Fuentes, Andrés Fajngold, Gemma Ortís i Modgi.

Els dos dies s’obriran portes a les 7 de la tarda, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a 2/4 de 2 de la matinada.

D’aquí unes setmanes es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de gastronomia que acompanyarà aquesta proposta cultural. Un espai, el gastronòmic que com cada any també tindrà un paper important i principal en el recinte del pati exterior del Castell.