Els Amics de Sant Magí de la Brufaganya organitzen un any més les Nits Musicals, un festival que s’inicia aquest 10 de juny i que s’allargarà fins al 9 de setembre amb un total de 5 concerts programats. Enguany destaca l’aposta per formacions més joves combinades amb d’altres de consolidades. També l’ampliació de l’escenari per poder acollir grans orquestres.

El primer dels concerts se celebrarà aquest 10 de juny a 2/4 de 10 de la nit a càrrec d’Arts Simfònica Jove amb Maria Sáez al piano i la direcció de Josep Maria Sauret. El 8 de juliol serà el torn de la San Andreu Jazz Band amb Edu Ferrer i Èlia Bastida i la direcció de Joan Chamorro. Aquestes són les dues apostes més juvenils del festival amb les quals l’organització vol donar veu a formacions menys conegudes. Aquests concerts tindran un preu de 20 euros per persona.

ÀUDIO: El membre de l’Associació de les Nits Musicals de la Brufaganya, Silvestre Palà, explica l’aposta d’enguany

El 12 d’agots començaran les apostes ja consolidades amb Quartet Gerhard & Ensemble O Vos Omnes i la direcció de Xavier Pastrana. El 23 d’agost serà el torn del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana amb la direcció de Xavier Puig i el 9 de setembre se celebrarà la cloenda amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 & Polifònica de Vilafranca i la direcció de David Hernández i Urpí. Cadascun dels concerts tindrà un preu de 23 euros. També es poden comprar abonament per quatre o cinc concerts a un preu de 79 i 98 euros respectivament.

A causa de la participació de cors i cambres d’orquestra l’organització treballa per crear una estructura per encabir tots els músics i cantants a l’interior del Santuari de Sant Magí de la Brufaganya.

ÀUDIO: Els membres de l’Associació de les Nits Musicals de la Brufaganya, Imma Hernández i Silvestre Palà, detallen l’organització d’aquesta 12a edició

En finalitzar el concert i com és habitual, se servirà coca, pa torrat i xocolata desfeta als assistents.