El celler Mas Foraster de Montblanc tornarà a acollir aquest estiu una nova edició de la Musicata Solidària, la setena. Des del 2019, abans de la pandèmia, que no s’havia tornat a programar aquesta jornada de música i cata de vins que recapta fons per la lluita contra l’ELA.

En aquesta ocasió, i a partir d’ara en properes edicions, portarà el nom d’un dels organitzadors que va traspassar el passat mes de juliol del 2022, el tarragoní Pau Torres, pacient d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

La cita d’enguany serà el proper 1 de juliol. Enguany la jornada comptarà amb un concert a càrrec de la Banda Simfònica de Reus, dirigida pel mestre Ramon Reverté. Una formació amb prop de quaranta músics, que tocaran en directe un repertori propi mentre el públic, com sempre passa a la MusiCata, anirà tastant diferents vins de les bodegues Josep Foraster, que acull l’acte.

El públic que vulgui assistir a aquesta edició haurà de comprar la seva entrada a través del portal Entradium.com per 15 euros, o directament a taquilla, per 20 euros. Totes aquelles persones que vulguin col·laborar solidàriament però no puguin assistir al concert, tindran l’oportunitat de fer-ho a Fila 0 des del mateix portal de ticketing.

Un dels objectius s’ha fixat l’organització és superar els 2.500 euros que es van recaptar en l’última edició, el 2019, i poder arribar a la xifra de 3.000 euros, que aniran destinats íntegrament a la Fundació Miquel Valls, que treballa diàriament, de manera incansable, per a millorar el dia a dia de pacients i familiars de l’ELA.