La desena edició del Festival MAIG es clou a Santa Coloma de Queralt batent rècord de participació amb més de 1.200 persones assistents durant el passat cap de setmana. El 26 i 27 de maig van passar per l’escenari del festival Pau Vallvé, Cala Vento o la sessió de Ley DJ, entre altres.

ÀUDIO: L’organitzador del Festival MAIG, Jordi Aldoma, valora molt positivament la 10a edició

Com és habitual, l’ambient familiar, amb famílies senceres escoltant els concerts de primera hora, van marcar l’inici dels dos dies, amb els concerts de Bianca Steck, Roserona i Ciutat. A mesura que s’apropava la nit, l’ambient augmentava i s’anava concentrant més i més gent a prop de l’escenari. Així, els concerts de Habla de mi en Presente i Cala Vento de divendres, el directe de Pau Vallvé i Karavana, van ser els concerts amb més públic de les dues jornades.

El concert de la banda barcelonina Rombo i la sessió de Guim de divendres i Sideways DJ, Aldo b2b i Cucut de dissabte, també van formar part de la programació d’una desena edició del festival que va generar un gran consens entre el públic pel seu alt nivell musical.

El Festival MAIG ha celebrat la seva 10a edició amb més de 1.200 participants (Imatge: Laia Molné)