Inici Notícies Dos parcs fotovoltaics projectats a la Conca de Barberà passen a exposició...

Dos parcs fotovoltaics projectats a la Conca de Barberà passen a exposició pública

Els dos parcs fotovoltaics que es van projectar a finals de l’any passat a la Conca de Barberà continuen ara el seu recorregut passant a exposició pública. Es tracta de 365.000 mòduls solars instal·lats entre la Conca de Barberà i l’Urgell, l’empresa Shell 3 i 4 S.L., amb seu a Sevilla i que afectaria, en cas de ser acceptat, als termes municipals de Passanant i Belltall, Forès, Solivella, L’Espluga de Francolí i Vallfogona de Riucorb, pel que fa a la Conca de Barbera i a Vallbona de les Monges i Ciutadilla, pel que fa a l’Urgell. 

La primera central projecta 242.528 mòduls solars de 570 Wp cadascun, i la segona 123.136 panells de 570 Wp. En global, les dues instal·lacions suposen una inversió prevista de 121.068.266 euros.

El projecte es va presentar sota el nom de les empreses Pasos Agigantados SL i El Viaje Comienza Aquí SL, filials de Green Tie Capital el mes de desembre de 2022. Ara sota el paraigües de l’empresa Shell S.L. la proposta continua amb els passos pertinents després d’haver publicat al BOE els documents per iniciar l’exposició pública.