La jornada electoral a Montblanc s’està desenvolupant amb normalitat. El col·legi electoral situat a l’escola Les Muralles ha obert puntual a les 9 del matí sense cap incidència a les 9 meses constituïdes on podran votar les 5.344 persones que hi tenen dret.

A les 2 del migdia la participació és del 37,87%. Han votat un total de 2024 persones de les 5.344 amb dret a vot, dos punts menys exactes respecte al 2019. Fa quatre anys, a les 14h, havien votat el 39,87% del cens.

Els cinc candidats a l’alcaldia de Montblanc han votat al llarg d’aquest matí. El primer en fer-ho ha estat el cap de llista de Montblanc Progressa, Josep Andreu, que ha votat a les 10 del matí. Andreu aspira a seguir governant l’Ajuntament.

ÀUDIO: Josep Andreu, alcaldable de Montblanc Progressa

El segon en votar ha sigut Juanma Cabello, l’alcaldable del PSC. Ha exercit el seu dret a un quart d’onze, acompanyat de membres de la candidatura. Espera que les eleccions donin una majoria forta a l’Ajuntament.

ÀUDIO: Juanma Cabello, candidat del PSC a Montblanc

Marc Vinya, candidat de Junts per Montblanc, ha votat a les 11 del matí, acompanyat de la número 2 de la formació amb qui forma tàndem, Raquel Huguet. Han fet una crida a la participació i confien en obtenir uns bons resultats.

ÀUDIO: Marc Vinya, candidat de Junts per Montblanc

Ramon de Domingo, el cap de llista de Despertem, poble! ha votat a un quart de dotze del matí. Ho ha fet acompanyat de membres de la candidatura. Assegura que no hi tenen res a perdre i confia en aconseguir representació.

ÀUDIO: Ramon de Domingo, candidat de Despertem, poble!

El darrer candidat a votar ha estat Oriol Pallissó, cap de llista d’Esquerra Montblanc. Ho ha fet acompanyat de la família i de membres de la candidatura. Pallissó ha fet una crida a la participació i confia en aconseguir uns bons resultats.

ÀUDIO: Oriol Pallissó, alcaldable d’Esquerra Montblanc