L’escrutini a temps real, els resultats i les primeres valoracions es viuran a l’EFMR amb una programació especial des de les 19.30 h en directe a la ràdio, en vídeo al web i a peu de carrer amb una pantalla gegant i els estudis ubicats al tram final del carrer Lluís Carulla, just davant del col·legi electoral. Una vintena de professionals i voluntaris faran possible una cobertura fins ara inèdita de les eleccions municipals a l’Espluga de Francolí.

En vídeo a EFMR.cat i a través d’una pantalla gegant

La gran aposta de l’emissora municipal i l’Espluga Audiovisual per aquest 2023 és que tot el que passi a les immediacions de l’Escola Martí Poch es podrà veure a través de la retransmissió televisiva a EFMR.cat i a les xarxes socials. El programa de ràdio especial, per tant, serà en format audiovisual i això també inclourà els grafismes amb els resultats i l’escrutini. Alhora, com ha estat habitual en anteriors comicis, els resultats es projectaran en una gran pantalla on, a més a més, també s’hi veurà la realització televisiva.

La cobertura informativa començarà amb l’obertura dels col·legis electorals a les 9 del matí. Acompanyarem els tres candidats a l’alcaldia en el moment de la votació i explicarem el desenvolupament de la jornada a través del web. A les 12 del migdia, l’emissora oferirà una edició especial del programa Capacitats, amb Marc Farré i Núria Giné, per explicar com viuen les eleccions les persones amb diversitat funcional i quines traves es troben.

ESPECIAL 28M, a partir de les 19.30 h

De cara a la tarda, l’atenció informativa es focalitzarà a partir de les 19.30 h. Llavors, s’iniciarà un primer espai informatiu de repàs de la jornada i que seguirà el tram final de les votacions. A les 20 h, coincidint amb el tancament del col·legi electoral, s’encetarà l’Especial Eleccions Municipals 28M amb un ampli dispositiu per seguir el minut a minut, l’escrutini propi de l’emissora i les reaccions. El programa inclourà dues taules de tertúlia, l’anàlisi extern de periodistes vinculats amb l’EFMR i la mirada al conjunt de la Conca de Barberà. Tot es podrà seguir a EFMR.cat.