Agents de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Valls van detenir el 24 de maig un home de 38 anys com a presumpte autor de cinc delictes contra el patrimoni comesos entre els dies 18 i 20 de maig a les poblacions de Montblanc i l’Espluga de Francolí.

Tots cinc robatoris es van fer en vehicles estacionats a la via pública i pel mateix mètode: el trencament total o parcial d’algun dels vidres del vehicle. Quatre dels fets van ser a Montblanc i un a L’Espluga de Francolí.

Les patrulles de Mossos d’Esquadra de la comissaria Montblanc van acudir a cadascun dels robatoris i van iniciar una recerca del lladre sense èxit. Tot i això, van obtenir informació essencial que, posteriorment, va servir a la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Valls per iniciar la investigació policial corresponent.

Fruit d’aquesta tasca d’investigació els agents van aconseguir identificar un home com a presumpte autor dels cinc delictes i se’l va detenir el 24 de maig al carrer Lluís Carulla i Canals de l’Espluga de Francolí.

El detingut va passar a disposició judicial el 25 de maig davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls.