Una de les propostes en matèria d’habitatge de Junts per l’Espluga és crear tres habitatges de promoció pública a l’edifici de Cal Nicasi, que ja és propietat de l’Ajuntament. Es tractaria de construir dos pisos de 80m² i un dúplex de 90m². En tractar-se de promoció pública hi podria optar qualsevol persona i el preu aniria regulat per l’Ajuntament. També proposen fusionar els dos tallers municipals del carrer Templaris per fer un habitatge social de mobilitat reduïda.

ÀUDIO: L’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, explica que l’Ajuntament s’encarregaria del rol de promotor

Una cinquantena de places d’aparcament al centre

Una altra proposta dels de Jordi Torre per reactivar el centre és la creació de nou aparcament a l’antic cinema del Xulla i l’adquisició de Cal Calixto pel mateix objectiu. En total es podrien aconseguir 50 noves places. També hi projectarien una part destinada a habitatge. A la zona del Capuig, Junts també aposta per adquirir un solars i crear un aparcament amb entrada al carrer Bellavista i sortida per als vianants al carrer Templaris.