Aquest dijous l’Auditori Carulla-Font ha acollit l’homenatge per celebrar els 100 anys de Josep Vallverdú, veí de l’Espluga de Francolí durant més de 20 anys. El propi autor s’ha desplaçat fins al municipi on la Formació Permanent ha organitzat un acte en honor seu, on també hi era present Josep-Lluís Carod-Rovira.

L’acte s’ha iniciat amb la interpretació d’una peça amb arpa per part de l’Espluguina Anna Amigó que ha servit de preludi per la xerrada que han protagonitzat Josep Vallverdú i Josep-Lluís Carod-Rovira per parlar del llibre de l’autor ‘La Llengua Viscuda’, del que Carod-Rovira n’ha escrit el pròleg. En acabar Anna Amigó ha interpretat una nova peça musical i s’han projectat fotografies del propi Josep Vallverdú, extretes del fons fotogràfic del Casal.

D’aquesta manera l’autor visita per tercer cop aquest any l’Espluga per celebrar els seus 100 anys. En les anteriors ocasions ho va fer a inicis d’abril amb una presentació al Museu de la Vida Rural i aquest mes de maig amb una visita als alumnes de l’escola Martí Poch.