La companyia francesa Capfun ha comprat el càmping Serra de Prades Resort de Vilanova de Prades, a la Conca de Barberà.  Capfun és propietària del càmping Montblanc Park, el primer que la companyia va adquirir a Espanya fa dotze anys. 

Amb el del Vilanova de Prades, serà el vuitè a l’estat espanyol, i el sisè a Catalunya que tindrà la cadena de càmpings. Capfun va veure una bona oportunitat de negoci en un càmping d’altes prestacions. Asseguren, a més, que la proximitat amb el de Montblanc, facilitarà la feina.

ÀUDIO: El director de Capfun Espanya, Wallid Hanini, parla d’aquesta nova adquisició

Capfun creu que el càmping Serra de Prades té potencial per ampliar-se i, de fet, aquest serà l’objectiu dels nous propietaris per als propers anys. També volen millorar les instal·lacions dedicades als infants i famílies, el seu públic prioritari. 

ÀUDIO: Hanini aposta per fer creixer el càmping

El càmping Serra de Prades, que fins ara era propeitat dels germans Guiu, ha celebrat aquest 2023 el seu trentè aniversari.