El proper 3 de juny Forès celebrarà un any més el seu festival de música i poesia, concretament la 13a edició, i ho farà amb músics de conegut renom com Manu Guix o Roba Estesa com a caps de cartell, juntament amb altres artistes com Èric Vinaixa o Afers Domèstics. Enguany l’apartat poètic es dedicarà als 400 anys del Rector de Vallfogona.

Els actes s’iniciaran al matí, a la plaça del Mirador, amb la benvinguda i presentació del festival seguida de l’espectacle ‘Francesc Vicent de Vallfogona: els versos del rector‘, d’Eduard Carmona i Guillem Callejón. Una proposta contemporània que es complementarà amb la lectura lliure de poemes del Rector i altres poetes que s’ha programat al migdia. Entremig, al mateix espai del Mirador, tindrà lloc la presentació del poemari ‘La casa de les absències’ de la poetessa Helena Martínez-Ferreruela. Després serà el torn del grup musical Afers Domèstics que presentaran el seu segon treball titulat De poemes i planes.

A la tarda, l’activitat es traslladarà a la carpa instal·lada a la nova zona esportiva on tindrà lloc el dinar popular i, seguidament, l’inici de la part més musical de la diada. Manu Guix, serà l’encarregat d’obrir la segona part del festival amb un format acústic. Canviant el piano per la guitarra, tot seguit, el barceloní Èric Vinaixa presentarà un dels seus darrers treballs, Èric Vinaixa en poesia.


El plat fort de la secció musical arribarà al vespre amb el concert de Roba Estesa que posarà el punt final a la 13a edició del festival.