Des de l’Ajuntament de Sarral fa un parell de mesos que s’està engegant un projecte que implica a tots els joves que viuen a Sarral d’entre quinze i vint-i-cinc anys per fer un Casal de Joves dinamitzat, que ofereixi una programació activa, dissenyada amb activitats formatives, activitats en el medi natural i de cohesió de grup.

Tot va començar quan els joves van demanar l’obertura d’un casal antigament destinat a les joventuts sarralenques. El consistori va posar a la seva disposició un local situat al Pati dels Pisos, espai que ells mateixos han pintat i condicionat. El projecte encara està en fase de construcció però ja s’han executat activitats dirigides des de la iniciativa del Casal de Joves: un trekking nocturn que es va haver d’ajornar per la pluja de la setmana passada, i un taller de circ per a joves dut a terme el passat dissabte 20 de maig a la Sala Àcrata.

L’activitat era oberta i gratuïta per a totes aquelles persones d’entre quinze i vint-i-cinc anys que visquessin o fossin de Sarral. Van acudir a la cita una quinzena de joves i van poder provar les seves habilitats acrobàtiques i circenses en elements com les teles, el cercle aeri, el cable d’equilibri, el trapezi, diferents tipus de malabars i d’equilibris així com verticals i postures d’acro-ioga.