La setmana passada el CAP de Montblanc va rebre la visita del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, juntament amb l’alcaldable d’Esquerra a Montblanc, Oriol Pallissó per anunciar la creació d’un nou centre de salut al municipi. Aquest fet ha despertat la polèmica dels grups de l’oposició.

Junts per Catalunya, representats per Montblanc Progressa a la vila, i el PSC-Units van emetre al Parlament preguntes per demanar informació sobre infraestructures sanitàries anunciades per part del Govern durant la campanya electoral, a Montblanc i a altres indrets del territori. Junts per Catalunya va mostrar la seva disconformitat preguntant si es tractava d’un acte institucional o de partit i assegurant que l’anunci es va fer sense abans haver-se reunit amb l’Ajuntament. L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, també en va fer referència dissabte al debat electoral.

Junqueras respon les crítiques

Aquest dilluns el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va tornar a visitar Montblanc per trobar-se amb la candidatura d’Esquerra encapçalada per Oriol Pallissó. Preguntat sobre la polèmica, Junqueras va respondre afirmant que el govern treballa per millorar la salut dels municipis.

ÀUDIO: El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, respon les crítiques