Esquerra Montblanc va presentar aquest diumenge en un acte a la plaça 1 d’octubre les principals propostes del seu programa electoral. Asseguren que l’han treballat durant més d’un any amb reunions amb associacions i gent de Montblanc. Els republicans basen les seves propostes en tres eixos principals: l’arrelament, el benestar i la transparència i participació

Aposten per millorar la situació de l’habitatge, creant una àrea tècnica municipal i mobilitzant el parc d’habitatge desocupat.

ÀUDIO: La número 2 d’Esquerra Montblanc, Carme Pallàs, aposta pel parc d’habitatge desocupat

També creuen necessari millorar serveis com la zona esportiva o implantar el pla de mobilitat. També aposten per crear una companyia d’energia pública i estudiar la construcció d’un nou centre cultural. Si governen es comprometen a fer una gestió transparent així com fomentar els pressupostos participatius.

ÀUDIO: L’alcaldable d’Esquerra Montblanc, Oriol Pallissó, aposta per una gestió transparent

També han explicat les propostes d’Esquerra Judit Pere, número 4 de la candidatura i Eli Llombart, la número 10 de la llista. L’acte s’ha acabat amb un vermut per a tots els assistents.