Una de les apostes del grup encapçalat per Jordi Torre pels propers 4 anys a l’Espluga de Francolí és la creació d’un cicle formatiu de grau mitjà de Gastronomia i Restauració que dividiria la seva formació desenvolupant la part teòrica a l’Institut Joan Amigó i la part pràctica a les dependències de l’Hostal del Senglar.

ÀUDIO: L’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, defineix la proposta

Aquesta proposta neix amb la intenció d’intentar recuperar l’hostaleria al municipi, a causa del tancament d’establiments i locals dels últims anys. El grup vol treballar de forma conjunta amb el Departament d’Educació i l’Hostal del Senglar per fer realitat aquest projecte en un futur proper.

D’aquesta manera es pretén donar una nova vida a les instal·lacions de l’Hostal del Senglar, ja que l’establiment està totalment equipat amb una cuina completa i menjadors per aquesta tasca.