La sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc es va quedar petita aquest dissabte per acollir el Debat Electoral amb els cinc candidats a l’alcaldia de Montblanc.

El debat es va fer en directe a Ràdio Montblanc i TAC12 i va estar presentat pel director de la televisió pública del Camp de Tarragona, Xavier Abelló. Es tracta de l’únic debat que protagonitzaran les cinc formacions que es presenten a les eleccions a Montblanc.

Els candidats que hi van participar són Ramon de Domingo, de Despertem Poble!; Juanma Cabello del PSC; Marc Vinya de Junts per Montblanc; Josep Andreu de Montblanc Progressa i Oriol Pallissó d’Esquerra Montblanc.

Els cinc candidats a l’alcaldia de Montblanc van debatre sobre turisme i patrimoni, promoció econòmica i sobre relacions institucionals entre partits polítics.