El grup de Francesc Sánchez ha presentat aquest dissabte al Jardí dels Francolins el seu programa electoral amb una cinquantena de propostes entre les quals destaca la creació d’una basa d’aigua d’entre 15 i 25 milions de litres per evitar situacions de restriccions com les actuals per la sequera. Aquest és un projecte que s’havia descartat fa anys al consistori i que el grup de Nova Espluga vol recuperar, assegurant que encara queda més d’un any i mig per l’arribada de l’aigua de l’Ebre.

ÀUDIO: L’alcaldable de Nova Espluga, Francesc Sánchez, desglossa la proposta relacionada amb l’aigua

Nova Espluga critica la gestió de l’actual govern (Imatge: Laia Molné)

Durant l’acte electoral, l’alcaldable Francesc Sánchez s’ha mostrat molt crític amb l’equip actual de govern assegurant que en els últims anys no s’han buscat suficients subvencions i solucions pels problemes del municipi. També ha tingut paraules per les actuals candidatures, denunciant que tenen entre mans un gran nombre de promeses, però moltes d’elles no es compliran.

ÀUDIO: Francesc Sánchez critica els últims 4 anys de govern

Juan José Moya, número 5 de la candidatura, ha demanat el vot a aquelles persones que no se sentin identificades amb cap dels altres dos grups i ha assegurat que esperen ser decisius pels propers quatre anys.

ÀUDIO: El número 5 de Nova Espluga, Juan José Moya, espera que el grup sigui decisiu en el proper mandat

Escolta l’acte complet de campanya de Nova Espluga

Una cinquantena de propostes pel municipi

Entre les propostes presentades per Nova Espluga, també s’esmenta la necessitat d’arranjar els carrers del municipi, la plaça de l’Església, substituir el pont de la Font Baixa per un més obert, augmentar les hores d’atenció del CAP municipal i aconseguir un sistema d’aparcament circular al centre del municipi, entre d’altres.

També s’ha posat l’accent en la necessitat de recuperar la importància de l’agricultura al municipi i relacionar-la amb altres àmbits com el turisme, on també es proposa impulsar el patronat de turisme per atreure nous visitants.