El Teatre del Casal acollirà diumenge a les 12 del migdia el debat electoral entre els 3 candidats a l’alcaldia de l’Espluga de Francolí. S’emetrà en directe a Tac12 i a l’Espluga FM Ràdio. El públic hi podrà accedir des de les 2/4 de 12 fins a les 12 menys 10 minuts, quan es tancaran les portes.

El debat tindrà una durada d’una hora i mitja i hi participarà Francesc Sánchez (Nova Espluga), Jordi Torre (Junts per l’Espluga) i Josep Maria Vidal (Som Espluga) amb la moderació del periodista de Tac12 i president de l’Espluga Audiovisual, Gerard Bosch.

El programa especial compta amb la col·laboració del Nova Conca, l’Espluga Audiovisual i l’Ajuntament de l’Espluga.

El debat electoral se celebrarà de nou al Teatre del Casal (Imatge: EFMR)

Un repas de totes les candidatures de la comarca

Aquest dissabte 20 de maig, a partir de 2/4 de 2 del migdia, es podrà escoltar el programa especial amb la prèvia comarcal que elaboraran Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio conjuntament. Els periodistes Josep Ardila, Gemma Bufias i Laia Molné seran els encarregats de resumir la cinquantena de candidatures existents.