Junts per Montblanc considera que la sentència coneguda aquest dimecres posa de manifest la mala praxis duta a terme per l’alcalde Josep Andreu.

Des de la formació originària de la regidora Núria Besora, i de la que es va desmarcar al setembre del 2020, creuen que la decisió de la Justícia deixa molt clar que es tracta d’un acte de transfuguisme, ja que Besora no podia millorar els seus drets ni econòmics ni polítics, com va passar quan es va integrar a l’equip de govern.

Des de Junts manifesten que van intentar resoldre el cas seguint els procediments interns del consistori, però que des de l’alcaldia es va desestimar els seus recursos. Això no els va deixar més sortida que acudir als tribunals. Diuen que és una mostra més de la manera de fer de l’actual alcalde.

Des de la formació també han carregat contra el secretari municipal, i número 2 de la candidatura de Montblanc Progressa, Marià Gomis, com a màxim responsable de vetllar per la legalitat al consistori i a qui acusen d’actuar amb parcialitat.

Per tot això, des de la formació reclamen el retorn immediat dels 20.000 euros percebuts per Besora en els darrers anys i que es destinin a projectes en benefici del municipi.