Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la vintena edició els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre i ja ha presentat el seu cartell on els ceramistes de Senan Núria Albà i Lluís Soler són els protagonistes, ja que a ells es dedicarà l’exposició central del festival.

En una edició tan rodona com és la vintena s’ha apostat per fer un reconeixement a la llarga trajectòria d’aquests ceramistes de la Conca de Barberà que són els principals ambaixadors del festival arreu del món. També s’ha establert Eslovènia com a territori convidat després que l’any anterior ho fes Bretanya.

En el cartell figura la distinció del Premi d’Honor de l’Associació de Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania de Catalunya que es va rebre l’any 2018 i que sempre s’incorpora al material gràfic de Terrània. 

Durant les properes setmanes s’aniran presentant les novetats del festival entre les quals destaquen diverses exposicions i activitats singulars que mai abans s’havien fet en el marc de Terrània. També es donaran a conèixer els noms dels 28 ceramistes que prendran part en el festival.