Entre el centenar de propostes del programa electoral de Som Espluga es troba una dedicada a la Llar de Jubilats, actualment situada en règim de lloguer a l’edifici de l’antiga panificadora. El grup municipal proposa canviar la ubicació a la sala parroquial, ja que aquesta es troba a peu de carrer.

Actualment, s’han iniciat les converses amb l’Arquebisbat de Tarragona per aconseguir la cessió de l’espai i en cas de tirar endavant el projecte primer es reubicaria la seu de Càritas que actualment es troba situada a la sala parroquial.

El projecte preveu la remodelació de l’edifici amb una primera planta dedicada a les activitats habituals i la instal·lació d’un ascensor per accedir a la segona planta on també es vol col·locar un hort urbà a la terrassa.

ÀUDIO: La número dos de Som Espluga, Aida Morgades, detalla el projecte