Després del primer acte de campanya celebrat aquest passat diumenge a la Font Baixa, Som Espluga ha començat aquesta setmana a repartir, porta a porta, el programa electoral que presenten pel proper 28-M. Ho fan amb un centenar de propostes que es poden veure reflectides al fulletó.

En total es preveuen entregar més de 1.500 exemplars als habitatges de l’Espluga de Francolí tot aprofitant l’ocasió per parlar amb els veïns i veïnes i donar a conèixer les propostes però també presentant l’equip de Som Espluga pels propers anys i fer-lo més visible a la ciutadania.

ÀUDIO: L’alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal, detalla l’objectiu d’aquesta activitat

És la primera vegada que l’equip de Josep Maria Vidal fa aquesta acció com a tal, tot i que fa 4 anys es va fer arribar a la ciutadania amb altres formats el programa electoral aquesta vegada són els propis membres de l’equip que s’encarreguen de la tasca.