Fa uns dies que s’han iniciat les obres a l’Espluga Park per crear unes escales amb la intenció de salvar el desnivell de 8 metres que hi ha a la urbanització. També es pavimentarà el tram inicial i final de la rampa.

El projecte planteja la creació d’unes escales i replans d’un 2% de pendent, ocupant una part del talús i ubicades paral·lelament a la rampa més curta. També, s’aprofitarà per executar dos passos de zebra en la intersecció de vianants i vehicles en els trams que uneixen la nova escala amb la vorera inferior i superior. Tanmateix, es redistribuiran els fanals existents i es col·locarà un nou enllumenat amb làmpada LED.

L’obra té un pressupost de quasi 70.000 euros. Els treballs s’allargaran uns quatre mesos, durant els quals està previst mantenir el carrer obert al trànsit excepte en moments puntuals.