Després d’una prova pilot a la comarca l’any 2022, la proposta del Vinyafest es consolida a la Conca de Barberà amb una segona edició que es repartirà entre Solivella i Sarral els dies 20 i 21 de maig. Durant aquests dos dies hi haurà multitud d’actes pel públic familiar, per nens i per adults, parelles i grups d’amics, tots els actes són gratuïts menys les visites als cellers que són de pagament.

Els actes començaran dissabte a Sarral a partir de 2/4 d’11 amb una gimcana a càrrec de les guies de Sarral. A les 11 hores tindrà lloc la visita guiada al celler modernista de Sarral. De 12 a 2 del migdia a la plaça del Celler Modernista hi haurà dos tallers a càrrec de l’artista Laura Magrinyà dedicats a pintar amb vi i la creació de personatges amb elements naturals. A la mateixa hora hi haurà vermut musical amb DJ Mr. Beats. A la tarda, a partir de les 4 es farà un passeig literari a càrrec del club de lectura de Sarral, a les 5 berenar amb pa, vi i sucre i a les 6 l’hora del conte a càrrec de Juga i Aprèn.

Pel que fa al diumenge 21 de maig, les activitats es duran a terme a Solivella. Començaran a les 10 del matí amb una visita guiada al Celler Sanstravé. A les 11 hores es farà el taller ‘Estels màgics’ a càrrec de l’artista Gina Sandúa al Pati del Castell de Solivella. Per finalitzar, de 12 a 2 del migdia al mateix Pati del Castell, hi ha una gran fi de festa amb música i vi, vermut musical amb DJ Lluís Gavaldà on el cantant d’Els Pets punxarà les seves cançons preferides i on els cellers oferiran copes de vi i cava, begudes i aperitius.