Tocaven les 12 quan els tres candidats de les eleccions a l’Espluga de Francolí han començat a col·locar els primers cartells pel 28-M. Els equips de Som Espluga, Junts per l’Espluga i Nova Espluga encaren així dues setmanes de campanya que serviran per marcar els futurs quatre anys del municipi.

Els tres caps de llista, que actualment forment part del consistori, lluiten per l’alcaldia en un moment de màxima dificultat al municipi, a causa de la sequera. L’actual alcalde i cap de llista de Som Espluga, amb majoria a l’Ajuntament, Josep Maria Vidal espera mantenir-se al capdavant del consistori per continuar desenvolupant els projectes iniciats.

ÀUDIO: L’alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal, valora la campanya electoral

Som Espluga inicia la campanya electoral amb l’enganxada de cartells (Imatge: Laia Molné)

Des de l’oposició, Junts per l’Espluga, actualment amb 3 regidors, augura un canvi de papers, recuperant l’alcaldia que havia estat en mans de Convergència i Unió durant els 16 anys anteriors al 2019.

ÀUDIO: L’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre, parla del 28-M

Junts per l’Espluga inicia la campanya electoral amb l’enganxada de cartells (Imatge: Laia Molné)

També a l’oposició, Nova Espluga presenta un equip amb el qual espera augmentar la seva representació al ple i aconseguir ser decisius.

ÀUDIO: L’alcaldable de Nova Espluga, Francesc Sánchez, augura uns bons resultats pel partit

Nova Espluga inicia la campanya electoral amb l’enganxada de cartells (Imatge: Laia Molné)

La campanya electoral es podrà seguir a través de l’EFMR amb un ampli dispositiu que aproparà als oients els mítings, les entrevistes i el debat dels candidats. El primer programa especial serà una tertúlia amb els números 2 de cada formació política.