Aquest diumenge 14 de maig se celebrarà a Senan la primera trobada de dones emprenedores de la Conca de Barberà – Germinem en xarxa. La jornada es realitzarà en el marc del projecte Start Up Rural del Consorci de Desenvolupament Rural del Camp i amb col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Senan.

La jornada té l’objectiu de posar en comú projectes liderats per dones que tinguin ganes de sumar, compartir i crear emprenedoria en femení. La jornada constarà de la presentació de la iniciativa de Dones Emprenedores de la Conca de Barberà a càrrec de Carme Ferrer, alcaldessa de Senan i Montse Oliveres, juntament d’un intercanvi de projectes de les participants. Posteriorment, es realitzarà el taller ‘Emprenedoria i conciliació des de la mirada sistèmica’ a càrrec de Cèlia Clotes d’Aixalda Sistèmica.

La jornada es durà a terme el 14 de maig a les 10 del matí a l’edifici de l’Abadia de Senan.