Nou canvi d’horari en els talls d’aigua. Des del passat dissabte els talls es van ampliar a 12 hores diàries a causa de la situació que patia el municipi, d’aquesta manera a les 7 de la tarda deixava d’arribar aigua als habitatges fins a les 7 del matí. Ara, els horaris tornaran a ser de les 10 de la nit a les 7 del matí, gràcies a la millora dels nivells dels dipòsits municipals.

La decisió s’ha pres després que durant aquests darrers dies amb els talls més severs els nivells als dipòsits municipals s’han pogut recuperar. El canvi també s’ha pogut fer gràcies a l’augment de camions cisterna diaris i a una millor conscienciació per part de la població.

El consistori demana a la població que es continuï fent un ús controlat d’aquest recurs, ja que la situació encara és delicada. A mesura que les condicions climatològiques i la disponibilitat d’aigua natural canviïn s’aniran actualitzant i revisant les mesures que s’estan aplicant.