La segona edició del festival ‘No callarem‘ se celebrarà el proper 10 de juny amb el Parc del Freginal com escenari principal, com ja va passar la primera edició. Enguany destaca el conegut cantautor Cesk Freixas que formarà part dels concerts programats i ho farà amb sis artistes més: Figa Flawas, Al·lèrgiques al Pol·len, Baya Baye, Incendi, Ameba Sopu i PD Peting.

ÀUDIO: El secretari de l’Associació Muralla Carquinyoli, Ferran Lozano, desglossa l’edició d’enguany

D’aquesta manera el festival s’amplia amb el nombre de propostes amb una jornada que s’iniciarà a la tarda i s’allargarà fins a altes hores de la matinada. L’entrada és gratuïta i l’espai comptarà amb una zona de concert i una altra zona amb taules on es podrà gaudir dels serveis de cuina que s’oferiran a la barra, així com una zona infantil i berenar pels participants. També s’han programat algunes xerrades per primera hora de la tarda que es desvetllaran més endavant.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, valora el festival

Per consolidar la proposta, els membres del festival s’han consolidat recentment com associació sota el nom Muralla Carquinyoli i comptaran amb el patrocini d’establiments del municipi per aquesta nova edició.

Segona edició del festival en gran format

El col·lectiu ‘No Callarem’ va néixer l’any 2018 per reivindicar a través de la música la situació que es vivia a Catalunya i aconseguir fons per fer front a possibles sancions polítiques a activistes, però l’any 2022 es va convertir en un festival de gran format, amb música, xerrades i festa durant una jornada sencera al Parc del Freginal.