Una vintena de socis d’Òmnium Cultural es van reunir a Vallfogona de Riucorb aquest dissabte per celebrar la segona diada de l’entitat a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. Ho van fer amb una passejada pels carrers del municipi recordant la figura del rector, ja que enguany se celebren 400 anys de la seva mort.

ÀUDIO: La presidenta d’Òmnium Conca de Barberà i Baixa Segarra, Núria Griso, valora positivament la diada

El recorregut es va iniciar a les piscines, el mirador de Vallfogona, els carrers del poble i la visita a l’església municipal, on hi ha un espai interpretatiu dedicat a la figura de Francesc Vicent Garcia i Ferrandis. La jornada va continuar amb un dinar inspirat en el llibre ‘La cuina del rector’ de Jaume Fàbrega i una visita al Balneari de Vallfogona durant la tarda.

Una vintena de socis van formar part d’aquesta segona diada, però l’organització no descarta, de cara a un futur, canviar de dates la proposta per una temporada menys activa, ja que la jornada va coincidir amb un gran nombre d’actes a la comarca.

Òmnium celebra la seva segona diada a la comarca (Imatge: Cedida)