L’esportista Meri Lorca ha tornat a aconseguir una nova fita coronant-se com a campiona de Catalunya de llançament de disc adaptat durant el campionat celebrat aquest passat cap de setmana a Can Drago, Barcelona.

L’espluguina va participar en la categoria F11, per persones amb ceguera total i també es va endur un nou rècord a nivell estatal, completant 21 metres de llançament de disc. Durant les competicions també va quedar classificada en tercera posició de llançament de pes.

Ara, Meri Lorca espera poder continuar aquest ascens participant en concursos de nivell internacional i europeu, guanyant posicions de cara als jocs Paralímpics de París per l’any 2024, tot i que encara és un interrogant si en podrà formar part.

Meri Lorca va quedar en primera de llançament de disc i en tercera de llançament de pes (Imatge: Cedida)