Més de 700 infants, joves i caps escoltes es van reunir el passat dissabte a Valls per celebrar el Dia de la Demarcació. Es tracta d’una trobada que aplega tots els Agrupaments escoltes de la Demarcació de Tarragona i que no es duia a terme des del 2015. 

Des de l’Espluga es van desplaçar 70 membres de l’Estornell fins a la capital de l’Alt Camp. Durant tot el matí es van dur a terme jocs de lleure entre els més grans i els més petits i a la tarda es van fer diferents dinàmiques entre els nens i nenes dels mateixos grups d’edat. Com a cloenda de la jornada, van ballar conjuntament danses típiques.

Amb aquesta trobada, l’Estornell encara la recta final del curs 2022/2023 que es clourà el dissabte  3 de juny amb el típic sopar d’infants, joves, caps i famílies al carrer del cau. I, com cada any, cal sumar-hi també els campaments d’estiu.

L’AEIG l’Estornell participa en la trobada de caus de Tarragona (Imatge: Cedida)