La 10a edició de Visions 5.1 es va celebrar aquest cap de setmana al Museu de la Vida Rural estrenant format amb una única jornada repleta de conferències, taules rodones i inclús la gravació d’un programa radiofònic en directe. Al llarg del matí una cinquantena de persones van participar en les diferents activitats organitzades.

ÀUDIO: El responsable de La Conca 5.1, Leandre Romeu, valora la jornada

Al llarg de la jornada es va comptar amb les intervencions d’Alba Alfagame, Marta Peirano, Eduald Espluga, Pilar Codony, Oriol Malet, Estel Solé i Emma Zafón per parlar sobre el dret a una vida digne i no només a sobreviure. La jornada es va finalitzar amb la gravació en directe del podcast ‘Gent de Merda’. També destaca el dinar comunitari amb una quarantena de participants.

De cara a futures edicions l’organització confirma la intenció de mantenir aquest nou format d’un únic dia, a causa de l’èxit de la jornada.