La travessa solidària #Tombalaconca ha iniciat les celebracions del seu tercer aniversari amb una cursa amb sortida i arribada a Montblanc amb un recorregut de 110 quilòmetres i 2600 metres de desnivell positiu. Els corredors es van dividir en diverses fases que abastaran municipis de tota la comarca com Vallclara, Vimbodí, Senan, Forès, Rocafort de Queralt o Prenafeta.

La data s’avançava en comparació amb anys anteriors per evitar la calor extrema i facilitar la travessa. Joan Roig i David Arredondo van completar totes les fases en un temps de 14 hores i 15 minuts, rècord de la travessa.

Les activitats solidares continuaran amb una caminada a Sarral amb inici a l’ermita dels Sants Metges a les 8 del matí. El preu és de 5 euros per persones federades i 11 per no federats. Totes les inscripcions inclouen l’assegurança pels no federats i la quantitat aportada anirà íntegrament a la causa solidària, que en aquest cas és per Càritas de la Conca de Barberà. També es poden fer aportacions en aquest enllaç.

La Travessa Solidària es va iniciar aquest cap de setmana (Imatge: Cedida)