La tercera edició dels Espais Vius d’Art, enguany dedicada al parlar espluguí, s’ha celebrat aquest cap de setmana pels carrers del municipi amb xerrades, conferències, contacontes, concerts i ràdio en directe. L’esdeveniment s’ha clos amb bona valoració per part de l’organització, tot i que no es pot xifrar el nombre de participants sí que s’equipara amb anys anteriors.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, detalla l’acollida d’aquesta tercera edició

Un cap de setmana on les paraules recollides al llibre ‘El Penyic al Perxe’ s’han pogut veure desplegades als aparadors d’establiments i comerços. Als carrers del municipi també s’han estès uns grans murals amb paraules espluguines i el seu significat. A més, el carrer Torres Jordi s’ha engalanat amb tot de lletres que han format una gran sopa de lletres.

Al llarg del cap de setmana s’han celebrat conferències amb experts com Pere Navarro, Carme Plaza i Magda Buldó, xerrades amb professionals com l’escriptor Màrius Serra i el periodista espluguí Òscar Callau, concerts amb Roger Mas i el grup local Tòlia i una extensa programació de ràdio en directe amb l’Espluga FM Ràdio.