La tercera i última candidatura per les eleccions del 28-M a l’Espluga de Francolí ja ha presentat la seva llista a la ciutadania, tot i que els noms es van conèixer dimarts amb la publicació de les llistes definitives al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Amb l’aixopluc del PSC, Francesc Sánchez ha presentat els membres de Nova Espluga amb un acte que ha comptat amb la participació de l’exalcalde de Tarragona Josep Félix Ballesteros i el diputat per Tarragona al Congrés Joan Ruiz i Carbonell. Ambdós han aprofitat les seves intervencions per lloar la proposta de Nova Espluga.

Francesc Sánchez ha exposat que es tracta d’una llista variada, amb persones de diversos sectors i zones del municipi i amb una gran part de nous integrants. Elvira Beltran destaca com a número dos en aquesta llista, seguida de Joan Arbos, Gessamí Tinta i Juan José Moya. Aquests són els cinc primers noms de la candidatura que continua amb Sonia Martínez, Josep Maria Batet i Verònica López. Les últimes posicions les tanquen Francisco Javier Martínez, Judit Sánchez i Jordi Vidal.

ÀUDIO: L’alcaldable a l’Espluga de Francolí per Nova Espluga, Francesc Sánchez, destaca una candidatura variada

Durant l’acte Francesc Sánchez ha aprofitat per reclamar una millor gestió del municipi i la necessitat de buscar finançament extern per grans projectes com la construcció d’una bassa d’aigua al barranc de Sant Miquel, eliminar barreres arquitectòniques i millor alguns serveis públics com el Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi.