El municipi continua sumant atractius esportius, ho fa ara amb dues noves curses d’orientació de 8 i 15 quilòmetres respectivament que es poden fer al llarg del terme municipal. Es tracta d’uns circuits que es poden fer de forma lliure, sense cap ordre i en els quals els participants trobaran unes balises que cal utilitzar per validar el recorregut.

Els participants hauran d’adquirir, de forma gratuïta, uns mapes que es podran trobar als establiments del municipi amb els quals hauran de marcar amb les balises pertinents. Els circuits s’han dissenyat de forma conjunta amb Drac Actiu i s’han instal·lat de forma permanent al municipi.

El repte 9de3 continua

Aquest mes d’abril es va iniciar el primer recorregut del Repte 3d9 amb pujada al Cogulló amb més de 150 participants. El repte continua amb un nou recorregut cada mes fins a finals d’any. En aquest cas durant el mes de maig el camí triat va des de Vallverd fins a Sant Miquel i ja es pot realitzar el recorregut de forma lliure o amb l’aplicació Strava.

Durant aquests cap de setmana també es va celebrar a Sarral la 15a edició de la caminada popular del Club Excursionista amb una ruta de 8 quilòmetres fins a la Cova del Potau amb una setantena de participants.

Unes 70 persones van participar en la 15a caminada popular del Club Excursionista de Sarral (Imatge: Cedida)