Divendres passat es va dur a terme l’acte d’entrega de cascos dels Bombers de la Generalitat, una celebració amb la qual s’atorguen nous rangs a alguns càrrecs del cos. Concretament, l’acte va comptar amb el nomenament de 20 oficials, 57 sergents i 101 nous caporals.

Entre aquests nomenaments en destaquen alguns de la Conca de Barberà: Toni Morlans, cap de Bombers de Montblanc des de fa un any, canvia de rang de sergent a oficial tot mantenint el càrrec al capdavant dels Bombers de Montblanc. Mentre Jaume Aules passa a convertir-se en caporal del parc de Montblanc. El montblanquí Xavi Jovaní també es converteix en caporal i deixa el parc de Montblanc per traslladar-se a Falset.

La celebració es va dur a terme a Mollet del Vallès en un acte conjunt amb tots els implicats, els membres del cos dels bombers i càrrecs polítics.