Aquest dimarts s’han proclamat les llistes definitives de partits per les municipals de 28-M i ho fan sense novetats a l’Espluga de Francolí. Som Espluga (AM), Junts per l’Espluga (CM) i Nova Espluga (PSC-CP) seran els tres partits que concorreran a les eleccions i que iniciaran la campanya el pròxim 12 de maig.

L’actual alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal Minguella, repeteix com a cap de llista de Som Espluga (AM) seguit dels actuals regidors Aida Morgades Agüera, Xavier Rosell Cabrol i Anna Garcia Gené en les següents posicions.

Jordi Torre Bergadà també continuarà al capdavant de Junts per l’Espluga (CM) com a cap de llista per les eleccions seguit de l’actual regidor Moisès Ferrete Bofarull en segona posició, Isabel Tomás Costa com a nova incorporació en tercera posició i l’històric membre de CIU Joan Amigó Morató en quarta.

En el cas de Nova Espluga (PSC-CP) Francesc Sánchez López també es presenta, de nou, al capdavant del partit i ho farà acompanyat de noves cares com Elvira Beltran Burgos en segona posició, Joan Arbos Porta en tercera i Gessamí Tinta Bertran en quarta posició.

Espluga Viva cau de l’equació

El quart partit present en les eleccions del 2019, Espluga Viva, cau aquesta vegada de les llistes confirmant que no seran una de les opcions en les pròximes eleccions.

Entrevista als alcaldables del 28-M a l’Espluga de Francolí

Josep Maria Vidal (Som Espluga), Jordi Torre (Junts per l’Espluga) i Francesc Sánchez (Nova Espluga) ofereixen una primera entrevista a l’EFMR abans del tret de sortida de la campanya per avançar en exclusiva algunes de les propostes dels partits que es presentaran les pròximes setmanes.