L’últim ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va servir per ampliar els horaris d’algunes de les rutes programades a la comarca. Es va poder fer gràcies a un conveni amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per la gestió de la mobilitat en transport públic. Concretament, es tracta del recorregut des de Tarragona fins a Vimbodí i Poblet, el de Montblanc fins a Reus i el de Santa Coloma de Queralt fins a Montblanc.

A partir d’ara el recorregut Tarragona – Valls- Vilaverd – Montblanc – L’Espluga de Francolí – Vimbodí i Poblet comptarà amb un nou autobús els divendres amb sortida a les 8 i 20 minuts de la nit des de Tarragona i arribada a l’última parada una hora més tard.

En el cas de l’itinerari Montblanc- Vilaverd – Reus l’horari s’amplia amb un nou comboi els dimarts i divendres amb sortida des de Montblanc a les 9 i 5 minuts del matí. També s’amplia l’autobús de tornada des de Reus els dimarts i divendres a les 6 i 10 minuts de la tarda.

L’últim dels canvis es troba a la línia Santa Coloma de Queralt – Les Piles – Rocafort de Queralt – Montblanc que suma un autobús diari de dilluns a divendres amb sortida a les 8 i 10 minuts del matí des de Santa Coloma i arribada a les 8 i 57 minuts a Montblanc.