Coincidint amb Sant Jordi, el passat diumenge Santa Coloma de Queralt va completar una nova edició de la cursa de Muntanya i la caminada popular que recuperava enguany la plena normalitat amb cronometratges en totes les categories. Els participants van poder triar entre un recorregut de 8 quilòmetres o un de 17 que ampliava l’altre circuit.

500 corredors i caminants van participar en aquesta darrera edició. Entre ells, l’atleta colomina Cèlia Balsells. Les places estaven obertes per un màxim de 600 persones, però l’organització valora positivament la resposta, ja que la data coincidia amb un dia ple d’activitats arreu del territori.

En la categoria de 17 quilòmetres masculí la primera posició va ser per Josep Maria Bergadà, seguit de Roger Martínez i Carlos Gámez. En femení la guanyadora va ser Cèlia Balsells, seguida de Mar Bosch i Pilar Comella. En la categoria de 8 quilòmetres masculí la victòria va ser per Manel Alvarez, seguit d’Ot Mullerat i Miquel Alonso. En la categoria femenina de 8 quilòmetres el pòdium va ser per Emma Carreras, Laura Pallejà i Rosa Maria Nieto.