El passat diumenge, després dels actes de la Setmana Medieval, un cavall blanc va fugir espantat després de relliscar de camí a la quadra. Des de llavors els seus propietaris el busquen per la zona i creuen que s’ha pogut quedar atrapat.

Per trobar-lo, Protecció Civil va organitzar ahir a la tarda a una vintena de voluntaris per buscar a l’animal. Tot i els esforços de la família i l’ajuda de la ciutadania l’animal continua sense aparèixer. El cavall va relliscar de tornada a la quadra en acabar l’acte d’entrega de la rosa, i va marxar espantat.

Protecció Civil ha organitzat diversos grups per buscar-lo a peu i amb vehicles 4×4 per la zona del Mas de Carlons, entre Montblanc i l’Espluga de Francolí. La família creu que potser s’ha quedat en algun punt atrapat, ja que és estrany que no hagi tornat.