Som Espluga-Acord Municipal organitza per al 26 d’abril, 3 i 10 de maig, tres taules obertes a la ciutadania amb ponents experts sobre temàtiques prioritàries per al futur de l’Espluga de Francolí.

La primera, que tindrà com a eix temàtic el desenvolupament econòmic en clau local, es realitzarà aquest dimecres 26 d’abril i comptarà amb la participació de Carme Ferrer i Cervelló, diputada delegada d’Ocupació, Emprenedoria i Agenda 2030 de la Diputació de Tarragona, Antoni Garrell i Guiu, enginyer industrial així com amb les veus de les regidores actuals, Laura Poblet i Badia, regidora de Turisme, Comunicació i Transparència i Enric Mercadé i Pàmies, regidor de Comerç, Cultura, Festes i TIC. També hi participarà Josep M. Vidal i Minguella, alcalde de l’Espluga i conseller comarcal de Promoció Econòmica.

La salut i l’educació seran els eixos que vertebraran la segona taula que es farà el dimecres 3 de maig. Els reptes de la sostenibilitat que té el municipi, com la gestió de l’aigua i l’energia, seran els temes que es tractaran en la tercera i última taula, el 10 de maig. Les trobades es faran a l’Auditori Carulla Font de l’Espluga de Francolí a 2/4 de 8 del vespre i són obertes al públic.