L’Ajuntament de Montblanc haurà de recol·locar la bandera espanyola que hi ha al consistori. Al setembre de l’any passat, una sentència els obligava a posar la bandera en un lloc destacable de l’Ajuntament. Llavors es va col·locar a la teulada de l’edifici, al costat de la senyera i la bandera de Montblanc.

Ara, una nova sentència del jutjat contenciós administraiu número 1 de Tarragona del 18 d’abril diu que aquest no és el lloc correcte, i que s’ha de col·locar a la façana de l’Ajuntament, a més de a la sala de plens i al despatx d’alcaldia.

La sentència ha estat feta arran la denúncia del grup Impulso Ciudadano, que va presentar un recurs contenció administratiu. Fonts de l’Ajuntament de Montblanc asseguren que encara no han rebut la sentència i per aquest motiu encara no en volen fer declaracions.