L’equip de l’Hoquei Casal l’Espluga que juga a Tercera Catalana, el primer del club, s’ha classificat per jugar la fase de playoff d’ascens a Segona Catalana. Ho ha fet tot i quedar classificat en cinquè lloc després de perdre l’últim partit contra el Club Patí Calafell tres a quatre.

Això es deu a la normativa de la Federació Catalana de Patinatge que no permet als equips de clubs que ja tenen equips a categories superiors participar en les eliminatòries d’ascens, cedint la plaça a altres equips que no es trobin en aquesta situació. Aquest és el cas del Vilafranca i l’Amposta. D’aquesta manera, l’Hoquei Casal l’Espluga aconsegueix passar a aquesta nova fase d’ascens i continua mantenint la possibilitat de pujar a Segona Catalana.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, explica com han rebut la notícia

La primera fase d’aquest playoff es jugarà el 20 i 21 de maig en dos partits d’anada i tornada contra un dels 8 equips participants. Els guanyadors passaran a una segona fase el següent cap de setmana on es decidirà quins equips ascendeixen a Segona Catalana.