El Consell Comarcal de la Conca de Barberà convoca la beca biennal de recerca ‘Aires de la Conca’. Es tracta d’una beca organitzada amb l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà per fomentar la recerca de caràcter històric a la Conca de Barberà.

Està adreçada específicament a estudiants i professionals del camp de la història (des d’arxivers a arqueòlegs passant per historiadors, historiadors de l’art, antropòlegs, etc.) i dotada amb 3.000 euros i la publicació del treball guanyador.

S’hi poden presentar persones individuals o grups de treball i tindran 9 mesos per desenvolupar la recerca. Les propostes de recerca es podran presentar, de forma electrònica, al Consell Comarcal del 5 al 23 de juny de 2023. Les bases completes de la convocatòria poden consultar-se a la pàgina web del Consell Comarcal.